Ieder kind is uniek

Op onze kinderopvang willen we de kinderen stimuleren zich te ontwikkelen naar eigen vermogen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen leren rekening te houden met elkaar. Door het hanteren van verticale groepen (kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en van 4 tot 12 jaar bij elkaar in één groep), worden oudere kinderen gestimuleerd om de jongere kinderen te helpen, waardoor kinderen zich aan elkaar optrekken en leren respect te hebben voor anderen.


Een tweede thuis

Wij vinden het erg belangrijk dat een kind zich thuis voelt bij ons op het kinderdagverblijf en willen geborgenheid bieden. Bij Lilalola proberen we zoveel mogelijk een verlengstuk te zijn van thuis en school. Veel buitenspelen en regelmatig op pad gaan – denk aan een speeltuin in de buurt, naar de kinderboerderij of met warm weer naar het zwembad – onze leidsters doen er alles aan om het voor uw kind zo leuk mogelijk te maken. 


KIKI

Kinderdagverblijf Lilalola werkt met de VVE-methode KIKI. Met behulp van de beer KIKI voert de pedagogisch werker activiteiten uit die bij een kind vier ontwikkelingsgebieden stimuleert: Motoriek, Sociaal-emotionele ontwikkeling, Spraak & Taal en Rekenprikkels. Het KIKI-programma is voor kinderen van 3 maanden tot 4 jaar en bevat extra aanvulling voor BSO kinderen.

Adresgegevens

Lilalola B.V. 
Akeleiweg 202
9731 JD, Groningen

Contact

Contactpersoon: Lioba de Palm
E-mail: info@lilalola-kdv.nl
Tel: +31 6 44555746

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 18:00. 
Afwijkende tijden in overleg.